Miért jó neked a virtuális asszisztencia? – II. rész

Mert időd szabadul fel!

Az első részben a költséghatékonyságról és a pénzről beszéltünk, most pedig az időt vesszük nagyító alá. Tudom, hogy a te vállalkozásodban is vannak olyan feladatok, amiket nem szeretsz elvégezni, amik béklyóként tekerednek a lábadra, és legszívesebben hagynád a fenébe, de elengedhetetlen a vállalkozásod működéséhez. Mégis azt érzed: ha tehetnéd, megszabadulnál ezektől a feladatoktól.

Tudod mi a legjobb?

Hogy tényleg megteheted!

Ilyenkor lép a képbe a virtuális asszisztens. Azáltal, hogy átadod neki a feladatokat, időd szabadul fel. Természetesen, amikor elkezdesz együtt dolgozni egy virtuális asszisztenssel, azt extra munkaként és időtöltésként éled meg. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy a te részedről ez egy BEFEKTETÉS.

Ez azt jelenti, hogy csak egyszer kell betanítanod a virtuális asszisztensedet. Egyszer kell elmagyaráznod neki a folyamatot. Egyszer kell megmutatnod a feladatot. Az elején muszáj, hogy összecsiszolódjatok, hiszen neki is meg kell tanulnia, hogy mi a céged filozófiája, illetve mit vársz el tőle egészen pontosan.

Mi történik, ha ezen az időszakon átlendültök?

Azokat a feladatokat, amiktől korábban úgy ódzkodtál, a virtuális asszisztensed fogja elvégezni, méghozzá önállóan. Eközben te tudsz azokra a munkákra koncentrálni, amik örömmel töltenek el, amiket boldogan végzel el és azt érzed, hogy ki tudsz bennük TELJESEDNI.

Ne lepődj meg, ha az összecsiszolódás időszakában a következő gondolat gyötör: inkább megcsinálom én, mert sokkal gyorsabb! Na, ezt kell elfelejteni!

Miért?

Mert akkor SOHA az életben nem fogsz megszabadulni ezektől a feladatoktól. Továbbá az is elképzelhető, hogy a következő gondolat szintén megfogan a fejedben: hááát, nekem csak öt óra munkám van hetente, amit delegálnék, és azt inkább elvégzem. Na, ezt a szűkösséget is el kell felejteni!

Miért?

Ahogy fentebb említettem: mert soha nem fogsz megszabadulni ezektől a munkáktól. Arról nem is beszélve, hogy talán az időnyilvántartásod azt mutatja, hogy mindössze 5 vagy 10 órától szabadulsz meg hetente, de az érzés! Az a FELSZABADÍTÓ érzés, amit ez okoz! Amikor mosolyogva gondolsz arra, hogy: annyira jó, hogy már nem kell nekem ezzel foglalkozni! Ez nem mérhető percekben. Nem mérhető kilométerekben. Ez nem mérhető semmiben!

Összefoglalva: Azok a feladatok, amikről azt gondolod, hogy téged visszahúznak, de elengedhetetlenek a vállalkozásod működéséhez, azokat delegálod egy virtuális asszisztensnek és ezzel időd szabadul fel. Ennyire egyszerű!

által|2019-07-16T15:13:38+00:00október 2nd, 2018|Virtuális asszisztenca|

About the Author:

Go to Top