Miért jó neked a virtuális asszisztencia? V. rész

Megnövelheted a kapacitásod!

A Miért jó neked a virtuális asszisztencia? című minisorozatomban a szakmai előnyeiről beszéltem, és azt is megmutattam, neked milyen előnyeid származnak abból, ha együtt dolgozol egy virtuális asszisztenssel. Az előző részekben szó volt a költségekről, az időről, az energiáról és a nyugalomról is. Ebben a bejegyzésben pedig a kapacitást fogjuk részletesebben körbejárni.

Ha folyamatosan követted a videóimat és bejegyzéseimet, akkor már tisztában vagy vele, hogy időd szabadul fel és energiát is nyersz egy virtuális asszisztens által. Ebből a kettőből pedig mi következik automatikusan? Az, hogy kapacitásod szabadul fel!

Mit jelent mindez?

Ha kapacitásod szabadul fel, akkor a figyelemenergiát olyan tevékenységekre tudod fordítani, amiket SZERETSZ csinálni, amik feltöltenek téged, amikben ki tudsz teljesedni, amikért létrehoztad a vállalkozásodat.

Amíg te ezeken a feladatokon dolgozol, addig VELED PÁRHUZAMOSAN a virtuális asszisztensed a neki delegált elintéznivalókkal lesz elfoglalva. Így a kettőtök munkája összeadódik, és ennek köszönhetően a vállalkozásod stabilabb lesz és fejlődésnek indul.

Mert!

Korábban a túlterheltséged miatt csak 48 órán belül tudtál válaszolni az ügyfeleidnek, most pedig 12 órán belül választ kapnak a kérdéseikre. Ennek pedig az lesz az eredménye, hogy nőni fog az ügyfél-elégedettség. Ha eddig nem tudtál jelen lenni a közösségi médiában, most pedig aktív vagy, akkor megnő a figyelem a vállalkozásod iránt.

Ha nő a figyelem, akkor nő az érdeklődés irántad, a terméked, a szolgáltatásod iránt.

Ha nő az érdeklődők száma, akkor a megrendelők száma is.

Ha nő a megrendelők száma, nagyobb lesz az ügyfélállományod és a bevételed.

Ez ennyire EGYSZERŰ!

És ennek tetejében a virtuális asszisztencia még a magánéletedre is pozitív hatással lesz. Miért? Mert elég időd és kapacitásod lesz ahhoz, hogy több időt tudj tölteni a gyerekeiddel, a családoddal. Ezt közvetlenül látom az ügyfeleimen is, ugyanis napközben gyakran kapok olyan leveleket, hogy:

„Most másztam ki egy kád forró vízből.”

„A gyerek farsangi előadásán voltunk.”

„Végre én vihettem el a lányomat kézilabda edzésre, amire nem volt példa az elmúlt években.”

„Jógaóráról jöttem ki.”

„Spinning óráról jöttem ki.”

Szinte kézzel tapintható, hogy sokkal teljesebbé vált az életük. Így válhat teljesebbé a tiéd is!

Összefoglalva: azzal, hogy időt és energiát nyersz egy virtuális asszisztens segítségével, úgy egyre több kapacitásod is felszabadul. Ezt a vállalkozásodra, a magánéletedre és a családodra fordíthatod. Emellett persze a te munkád és a virtuális asszisztens által ellátott feladatok összeadódnak, és stabilabb lesz a vállalkozásod.

Ha további információkra van szükséged, gyere a www.uzletiasszisztens.hu weboldalra. Ha pedig kérdéseid vannak, akkor írj nyugodtan a hello@uzletiasszisztens.hu email címre.

Ha hasznosnak találtad a sorozatunkat, akkor oszd meg vállalkozó társaiddal, barátaiddal, ismerőseiddel!